Ondernemersstem.nl, MKB-Nederland, VNO-NCW, LTO Nederland en hun afdelingen zijn de initiatiefnemers van de ondernemersstemwijzer voor de Verkiezingen Europees Parlement van 22 mei 2014.

Ondernemersstem.nl, MKB Delft, VNO-NCW Delft en Kamer van Koophandel zijn initiatiefnemer van de ondernemersstemwijzer voor de Gemeenteraadsverkiezing Delft van 19 maart 2014.

Ondernemersstem.nl, MKB Rotterdam, VNO-NCW Rotterdam, de afdelingen van TLN, EVO en KHN i.s.m. Hogeschool Rotterdam zijn initiatiefnemer van de ondernemersstemwijzer voor de Gemeenteraadsverkiezing Rotterdam van 19 maart 2014.

Ondernemersstem.nl, MKB-Nederland, VNO-NCW, LTO Nederland en hun afdelingen waren initiatiefnemer van de ondernemersstemwijzer voor de Tweede Kamerverkiezingen van 12 september 2012.

Ondernemersstem.nl, MKB-Nederland, VNO-NCW en haar afdelingen waren initiatiefnemer van de ondernemersstemwijzer voor de Provinciale Statenverkiezingen van 2 maart 2011.

Ondernemersstem.nl en MKB-Nederland waren initiatiefnemer van de ondernemersstemwijzer voor de Tweede Kamerverkiezingen 2010 op woensdag 9 juni.

Ondernemersstem.nl was in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen 2010 opgezet door MKB Den Haag, VNO-NCW Den Haag en de Kamer van Koophandel Den Haag.

© 2009 - 2019